Onze Kapalpen activiteiten

03/12/2021

Openingsavond

Na een rustpauze van een jaar, opent de ijspiste met winterbar op het Dorpsplein opnieuw de deuren op vrijdag 3 december 2021.  Wij zetten ons beste beentje voor om de gezellige wintersfeer opnieuw naar Kapellen te brengen.

Zo is de winterbar open vanaf 19.00 uur en kan het publiek gratis schaatsen van 19.00 tot en met 22.00 uur.  Er is dit jaar dan wel geen spektakelshow op het ijs. Toch ben je van harte welkom op de openingsavond om 19.00 uur 

Wij zorgen elke avond voor heel wat gezelligheid, een drankje en een hapje in één van onze eetstandjes.

Schaatsen met Oscar

Elke zondag van 11:00 tot 13:00u. blijft het ijs voorbehouden voor kinderen tot 6 jaar en hun (groot)ouders. Je kan op de foto met Oscar de Ijsbeer of zelfs een rondje met hem schaatsen. Er zijn ook sleetjes, looppinguïns en schaatsbananen ter beschikking voor de allerkleinsten. Kinderen tot 6 jaar betalen € 3,5.

Shatzi Bar

WEGENS CORONAMAATREGELEN KAN ONZE SHATZI BAR NIET DOORGAAN DIT SEIZOEN!

Jeden Freitag und Samstag von 19.00 bis 23.00 Uhr wird Bar Oscar umgewandelt in Shatzi Bar. Auf dem programm: Apres Ski Musik halbe Liters Bier und viel Spaβ.

Start to skate

Elke zaterdag vanaf 04 december kan je leren schaatsen of je schaatstechniek bijschaven. ‘Start to skate’ is een lessenreeks waarbij je leert schaatsen. Inschrijven is verplicht en kan per les of voor een pakket van vier lessen. De lesgevers verwelkomen de kinderen van 10:00 tot 11:00u. Eén les kost € 15  (schaatsen inbegrepen), vier lessen kosten € 50 (schaatsen inbegrepen).
De lessen gaan door op 04, 11 en 18 december.  De laatste les is op 08 januari 2022

Klik hier voor het inschrijfformulier
of neem contact op met ons.

Kinderfeestjes

Verjaren op de ijspiste is altijd fun, we bieden jullie één formule aan voor verjaardagsfeestjes.

Voor € 12 per kind onbeperkt schaatsen (incl. schaatsen) met aangepaste muziek (die je meebrengt op een usb-stick) en zonder aan te schuiven! Per kind zijn één drankje in de bar en een wafel, smoutebollen of frietjes (af te halen aan het kraam buiten) inbegrepen.  Klik snel op onderstaande link !

Klik hier voor het inschrijfformulier
of neem contact op met ons.

Rolstoelschaatsen

Rolstoelgebruikers en personen met een beperking leggen we dit jaar ook weer in de watten. Ze kunnen zich in alle rust op het ijs begeven. Er worden pinguïns en extra begeleiding voorzien. Je betaalt € 8, maar voor die prijs mag je begeleider mee het ijs op. Dit kan op alle dagen, maar je moet wel op voorhand reserveren( in Oscar’s bar of via het inschrijfformulier.

 

50-plussers

50-plussers kunnen elke dinsdag en donderdag van 12.00 tot 13.00 uur (tijdens de schooluren) genieten van een ‘voorbehouden’ schaatsbeurt.

09/01/2022

Kapellen klinkt

Door de nieuwe maatregelen gaat Kapellen klinkt dit jaar niet door!😕

Je wilt meer informatie?