Onze Kapalpen activiteiten

07/12/2023

Openingsavond

Na een rustpauze van twee jaar, opent de ijspiste met winterbar op het Dorpsplein opnieuw de deuren op donderdag 7 december 2023.  Wij zetten ons beste beentje voor om de gezellige wintersfeer opnieuw naar Kapellen te brengen.

Zo is de winterbar open vanaf 19.00 uur en kan het publiek gratis schaatsen van 19.00 tot en met 22.00 uur.  Om 20u wordt er een vuurshow gegeven op het ijs. Iedereen is van harte welkom op het officiële en feestelijke openingsmoment. 

Wij zorgen elke avond voor heel wat gezelligheid, een drankje en een hapje in één van onze eetstandjes.

Schaatsen met Oscar

Elke zondag van 11:00 tot 13:00u. blijft het ijs voorbehouden voor kinderen tot 6 jaar en hun (groot)ouders. Je kan op de foto met Oscar de Ijsbeer of zelfs een rondje met hem schaatsen. Er zijn ook sleetjes, looppinguïns en schaatsbananen ter beschikking voor de allerkleinsten. Kinderen tot 6 jaar betalen € 4.

Kinderfeestjes

Verjaren op de ijspiste is altijd fun, we bieden jullie één formule aan voor verjaardagsfeestjes.

Voor € 15 per kind onbeperkt schaatsen (incl. schaatsen) met aangepaste muziek (die je meebrengt op een usb-stick) en zonder aan te schuiven! Per kind zijn één drankje in de bar en een wafel, smoutebollen of frietjes inbegrepen.  Klik snel op onderstaande link!

Klik hier voor het inschrijfformulier
of neem contact op met ons.

Rolstoelschaatsen

Rolstoelgebruikers en personen met een beperking leggen we dit jaar ook weer in de watten. Ze kunnen zich in alle rust op het ijs begeven. Er worden pinguïns voorzien. Je betaalt € 9, maar voor die prijs mag je begeleider mee het ijs op. Dit kan op alle dagen, maar je moet wel op voorhand reserveren( in Oscar’s bar of via het inschrijfformulier.

 

50-plussers

50-plussers kunnen elke dinsdag en donderdag van 12.00 tot 13.00 uur (tijdens de schooluren) genieten van een ‘voorbehouden’ schaatsbeurt.

07/01/2023

Kapellen klinkt

Klink samen met de gemeente op het nieuwe jaar! Iedereen welkom in onze bar.

Je wilt meer informatie?