Inschrijven

Groepen

Wil je komen schaatsen met je vereniging en/of met meer dan 15 personen? Dat kan, maar inschrijven is verplicht. Er is een maximum van 100 personen, per 10 personen mag er wel één begeleider gratis mee het ijs op. Groepen (vanaf 50 personen) die vooraf reserveren, mogen tijdens de weekends en in de kerstvakantie al om 10.00 uur het ijs op (i.p.v. 11.00 uur).

Inschrijven kan via deze link
of neem contact op met ons.

Bedrijven

Wil je graag een bedrijfsevent houden op de ijspiste? Een teamevent om de geesten scherp te houden en de teamgeest te verbeteren? Een andere gelegenheid? De ijspiste (en de Almhut) is de ideale omgeving voor een ‘fun’ bedrijfsevent. Schrijf je in en we zorgen samen voor een geslaagd event op maat.

Inschrijven kan via info@kapalpen.be
of neem contact op met ons.

Scholen

Neem met je school deel aan KapAlpen! Laat de kinderen met hun klasgenootjes genieten van schaatsen en plezier maken. We voorzien schaatshulpjes voor de kinderen. Ook zijn er heel wat nieuwe schaatstijdstippen voorzien waaruit jullie kunnen kiezen. Het is noodzakelijk om in te schrijven met jullie school, dan kunnen we alles goed afspreken en vlot laten verlopen.

Inschrijven kan via deze link
of neem contact op met ons.

WhatsApp Image 2021-12-25 at 10.24.20 PM

Je wilt meer informatie?